1. Ce este CPTG?

Certificarea CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) asigura siguranta in ceea ce priveste calitatea uleiurilor, fiecare sticluta purtand pe langa inscriptia CPTG si un cod de verificare a autenticitatii sale. Site-ul http://www.sourcetoyou.com permite verificarea acelui cod de calitate si vizualizarea raportului de testare a uleiului, sursa de provenienta a plantei din care s-a extras, metoda de obtinere.

2. Co-Impact Sourcing

Pe langa faptul ca doTERRA se angajeaza sa furnizeze pe piata cele mai sigure, mai pure, naturale si mai puternice uleiuri esentiale, de asemenea asigura un tratament etic si echitabil al agricultorilor, al recoltelor si al distilatorilor care produc aceste uleiuri esentiale.

3. Fundatia Healing Hands

Este organizatia non-profit doTERRA International, angajata sa imbunatateasca viata prin parteneriate cu organizatii care ofera speranta pentru milioane de oameni din intreaga lume. Healing Hands incearca sa aduca vindecare si speranta lumii, pentru vieti libere de boli si saracie si, in cele din urma, sa abiliteze comunitatile sarace cu instrumentele necesare pentru a deveni independenti. doTERRA International, sustine toate costurile administrative ale Fundatiei Heart Healing doTERRA, asigurandu-se ca 100% din toate donatiile se adreseaza direct celor care au nevoie de ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *