Programul de Recompensare a Loialitatii LRP doTERRA (Loyalty Reward Program) este un sistem de comenzi lunare foarte flexibil, optional, care iti poate aduce foarte multe BENEFICII si produse CADOU 🙂 Ai flyerul oficial LRP doTERRA cu toate explicatiile in romana AICI.

Beneficii LRP doTERRA:

 • Primesti inapoi un procentaj semnificativ din comenzile tale. Cu cat participi mai mult timp, cu atat mai multe puncte poti castiga – intre 10%- 30% din totalul valorii comenzilor lunare LRP! How cool is that? 🙂
 • Cu aceste puncte primite iti poti cumpara multe produse doTERRA, ai AICI lista cu contravaloarea produselor in puncte PV (Personal Volume). *
 • Pentru orice comanda LRP de minim 125PV facuta pana pe 15 ale lunii, primesti cadou produsul lunii (POM – Product Of the Month). Eu pana acum am primit Grapefruit, Clove, Lemongrass, toate la 15ml 🙂
 • Recuperezi cheltuielile de transport. Adica primesti echivalentul transportul inapoi in PV: 8.4 PV pt transportul Standard (DPD, 8.33 Euro) si 10.8 PV pt cel Premium (prin DHL, 14.28 Euro).
 • Primesti cadou produsele care sunt la oferta de +200PV. Iata exemple de produse oferite cadou in promotiile trecute: Frankincense 15ml, Deep Blue crema+ulei 5ml, Immortelle, difuzor auto + 3 uleiuri citrice la 5ml etc.

Video explicativ (EN)

Praguri LRP

 • 1 – 49 PV – minimul necesar pentru a mentine punctele si procentajul cu care ai inceput.
 • 50 – 99 PV – castigi puncte si cresti procentajul pe care il primesti inapoi din valoarea comenzilor lunare (creste cu 5% la fiecare trei luni, de la 10% la 30%, ca in imaginea de mai sus).
 • +100 PV – numarul de puncte lunare ce trebuie mentinut in permanenta in template-ul LRP-ului ca sa fii eligibil pentru comisioane de inrolare si Power of 3.
 • +125 PV – numarul minim de puncte al comenzii tale pentru a beneficia de POM (Product of The Month), produsul gratit al lunii. Comanda trebuie plasata intre 1 si 15 ale lunii.
 • +200 PV – numarul minim de puncte pentru a beneficia de ofertele speciale periodice (nu lunare), prin care primesti produse valoroase in mod gratuit.

Cum setezi LRP

Pas 1: In contul tau My doTERRA Office da click pe Create new LRP template

Pas 2: Seteaza data dorita. Recomand sa fie intre zilele 1-15 ale lunii pentru a beneficia de POM (Product Of the Month) pentru comenzi de minim 125PV.

Pas 3: Adauga in cosul LRP produsele dorite, e ca un fel de wishlist 🙂

Pas. 4: Seteaza metoda de plata Bank Wire. Daca lasi setat Cardul bancar ca metoda de plata al acestui LRP, risti plecarea si platirea automata a unei comenzi pe care ai uitat sa o editezi 🙂 Selecteaza cardul bancar doar in momentul in care faci comanda finala (si dai click pe Process now).

Pas 5: Click pe Save si gata, LRPul este salvat. Acum poate fi editat oricand.

Important!

 • Toate comenzile trebuiesc plasate pana in data de 28 ale fiecarei luni!
 • Cosul LRP trebuie actualizat la fiecare comanda. Deci dupa ce plasezi o comanda LRP, intra si modifica ce ai in cosul LRP pentru luna urmatore.
 • Daca ai facut o comanda pe care NU o doreai, trebuie sa suni repede la doTERRA Romania si sa o anulezi la 0040 31 630 36 96 (intre orele 15:00 – 23:30).
 • Daca s-a procesat deja o comanda pe care NU o doreai, trebuie sa trimiti pe email (romania@doterra.com) o cerere de rambursare a banilor, sa astepti sa vina coletul si sa refuzi primirea acestuia. Vei primi banii inapoi, insa nu si taxa de livrare.
 • *De fiecare data cand cumperi produse cu puncte, ai de achitat o taxa de 2 euro.
 • O comanda LRP cu metoda de plata selectata Bank Wire are termen de plata 5 zile, dupa care este anuleaza automat.

3 Comments on Programul de Recompensare a Loialitatii LRP

 1. Buna ziua,
  M-ati salvat si va multumesc foarte mult!!
  Sunt incepatoare la Doterra , m-am inscris in ianuarie si acum am facut prima mea comanda LRP. Am inceput sa caut informatii deja cu vreo 2 sapt inainte ca m-am stresat, citeam ca trebuie mare atentie ca poti pierde punctele si multe altele. Din fericire v-am gasit si m-au ajutat informatiile pentru LRP oarecum, mult insa m-ati ajutat ca ati pus aici telefonul si e-mail si am putut comunica cu ei ca mi s-au dus 2 comenzi .
  O sa citesc ce informatii mai aveti pe aici, ca sigur voi gasi lucruri interesante!
  Multumesc din nou!
  Zi frumoasa va doresc!!!
  Cu drag,
  Luminita N

  • Ma bucur ca ti-am putut fi de folos, Luminita! 🙂 Pierzi punctele daca nu pui nici o comanda intr-o luna, e suficienta una pentru a pastra procentajul si punctele. O zi frumoasa!

 2. Pingback: My Homepage

Leave a Reply

Your email address will not be published.