Promoția lunii la doterra

Produsul lunii

Uleiul esențial de Tea Tree, 15ml. Fișa produsului AICI.

Promoția lunii la doterra. Numai în luna august, uleiul esențial de Arbore de Ceai vine GRATUIT la orice Comandă de Loialitate (LRP) de minim 125 PV procesată până pe 15 august inclusiv.

Știai că aborigenii din Australia au folosit pentru prima dată uleiul de arbore de ceai pentru curățarea pielii? Astăzi, uleiul esențial de Arbore de Ceai este încă utilizat pe scară largă pentru aceleași motive și pentru numeroase sale întrebuințări.

În videoclipul de mai jos vezi cum poți încorpora uleiul de Arbore de Ceai atât în rutina ta zilnică de îngrijire a tenului, corpului, cât și la curățenia casei:

Mai multe informații despre uleiul de Tea Tree aici:

10% reducere

Creat pentru cei care trăiesc viața la maxim, Amāvī™ Discovery Set este perfect pentru orice călătorie și orice aventură.

Amāvī Roso: O afirmație fascinantă de forță și încredere masculină. Aroma vibrantă de citrice este esența energiei și succesului.

Amāvī Azul: Captează aroma proaspătă și revigorantă a libertății și aventurii. Eliberează-ți simțurile și evadează spre valurile azurii și nisipul alb nesfârșit al unei plaje pustii, scăldate de soare.

Amāvī Noir: O prelungire captivantă și subtilă a individualității și misterului personal. Ușoară, dar distinsă, aroma dulce întunecată și îndrăzneață creează atmosfera perfectă pentru o seară de neuitat.

Sugestie de utilizare: Combină-le și potrivește-le cu amestecurile tale Touch preferate, pentru un parfum unic.

Produse noi

Capsule moi MetaPWR™ Supliment alimentar cu uleiuri esențiale de Grapefruit, Lămâie și Mentă. Fișa produsului AICI.

Încă este pe stoc Difuzorul Trenuleț + Peppermint 15ml, ofertă AICI.

Toată lumea e gata de plecare! Cea mai drăguță călătorie în experiența difuzării poate avea ca următoare stație casa ta, cu Difuzorul Train și uleiul esențial de Mentă (15ml).

Exclusiv pentru Europa, Difuzorul Train de la doTERRA are un design jucăuș, care imită o locomotivă cu abur. Poți auzi chiar și fluierul trenului, activat prin apăsarea unui buton. Copiii vor adora să asambleze șinele de tren împreună cu tine – poți expune până la trei sticluțe de ulei esențial de 15 ml și 5 ml. Tutu- tutu!

Dimensiuni Difuzor Train: 22 x 11 x 15 cm.

promoția lunii la doterra